I

Industrija vode i bezalkoholnih pića

Da bi se obezbedila kvalitetna prerada vode potreban je niz složenih tehničko-tehnoloških postupaka...

Pijaća voda postaje sve ugroženiji resurs. U cilju zadovoljavanja sve veće potrebe za pijaćom vodom, odavno se primenjuju alternativni izvori vode, koja tek posle nekoliko tehnološko-tehničkih postupaka može postati pijaća voda. Pored fabrika, odnosno postrojenja za proizvodnju pijaće vode za snabdevanje stanovništva, kod gotovo svake industrije voda je integralni deo proizvodnih procesa. Neretko je i osnovna sirovina, kao što je slučaj u pivarskoj industriji i industriji za proizvodnju flaširane vode i bezalkoholnih pića.

Ono čime se možemo pohvaliti jeste dugogodišnja saradnja sa svetskim liderom za projektovanje i pružanje rešenja iz oblasti upravljanja vodama – Veolia Water Technologies Deutschland GmbH. Tu bismo samo spomenuli izvođenje mašinskih i elektro radova na sistemu za tretman vode za piće u fabrikama 6. Oktobar PepsiCo, Beyti (PepsiCo&Almarai) i PepsiCo Amreya u Egiptu.

Ništa manje bitna je dugogodišnja saradnja sa I.C.E. – Ingѐnierie Conception Expertise. Tu bismo izdvojili Sibco Megaplant, Jeddah, KSA - izvođenje mašinskih i elektro radova, kao i superviziju na izgradnji postrojenja za preradu vode, a zatim i izvođenje mašinskih i elektro radova, kao i supervizija postrojenja za preradu vode u fabrici Fayha Water - GBC Company, Qassim, KSA.

R

Reference

K

Kontakt

Ukoliko su Vam potrebne informacije o vašem budućem projektu ili želite da dobijete više informacija o našoj kompaniji, možete se obratiti našoj kancelariji a naše posvećeno osoblje će Vas povezati sa osobom koja najbolje može izaći u susret Vašim zahtevima.Maytech d.o.o.
Gnjionska 28
11253 Beograd
Srbija

T: +381 (11) 25 27 010
F: +381 (11) 25 27 020